Miért érdemes fizetett felmérésekben résztvenni?

Egy weboldalon megjelenített fizetett online felmérések olyan információk, gondolatok és vélemények összegyűjtésére szolgálnak, amelyeket egy potenciális vásárló, egy másiknál ​​gyűjthet, szerepük az, hogy lehetővé teszik az egyszerű és gyors profitot az interneten keresztül.

Miért érdemes fizetett felmérésekben résztvenni?

De sokkal több van a felmérésekben:

  • Nincs időkorlát a tervezett feladatokhoz.
  • Nincs szükség előképzettségre. Az online felmérések speciális képesítések vagy tanfolyamok nélkül vehetők igénybe.
  • A témák sokfélesége nagyszerű az egyéni érdekek és preferenciáknak megfelelő felméréshez.
  • A fizetett felmérések nem nehézkesek, az egyszerűség és a válaszadás megkönnyítése jellemzi őket. Általában nem tart pár percnél.
  • Ha már regisztráltunk az egyik, fizetett felmérést kínáló kutatási panelen, we can még mindig csatlakozhatunk egy másikhoz. Ez egy nagyon jó módszer, mivel növeli bevételeinket a felmérésekből.
  • A felmérések gyakran szólnak azokról a szolgáltatásokról és termékekről, amelyek még nincsenek a helyi piacon. Lehetővé teszi ez számunkra, hogy többet megtudjunk az újdonságokról.
  • A felmérés során kifejtett véleményünk reális befolyást gyakorol a vállalat termékeinek és szolgáltatásainak jobbá tételére. Ez az egyik oka a felmérés létrehozásának. A felmérésekből offers us not only an income but also an actual satisfaction.

Ezeknek az okoknak több mint elégségesnek kell lenniók ahhoz, hogy ma regisztrálj a tgmpanel.hu!

TGM Research - mobile surveys

A TGM Panel Hungary a globális piackutatás vezető vállalatához, a TGM Research FZE-hez tartozik. Digitális világban élünk. Fedezzük fel a piackutatás számára. Csatlakozz a mobilos utazáshoz.

PANEL ÁTTEKINTÉSE