Hogyan lehet pénzt keresni az interneten?

Regisztrálj, tölts ki fizetett felméréseket, és keress okostelefon segítségével. Miután rámész a kutatócsoportunk oldalára, a tgmpanel.hu-ra,azonnal elkezdhetsz pénzt keresni.

Hogy kezdd el?
Az első lépés az hogy regisztrálsz honlapunkon. A regisztrálás magában foglalja az alapadatok kitöltését, különösen az e-mail címed, születési dátumed és nemed. Kérjük, ne feledd, hogy az adott információnak valósnak kell lennie - ez biztosítja az egyszerű információáramlást és pénzkeresést. Regisztrálhatsz a tgmpanel.hu honlapon, vagy a válaszadó portálján, a portal.tgmpanel.com oldalon.

Hogyan lehet pénzt keresni az interneten?

A második lépés a személyazonosságod és a honlapon történő regisztrációd megerősítése. Az adatok ellenőrzéséhez kattints az e-mailben küldött linkre. Kérjük, ne feledd ellenőrizni a Promóciók és a Spam mappát, ha nem találod az aktiváló e-mailt.

Annak biztosítása érdekében, hogy e-mailjeink a postafiókodba kerüljenek, és ne a spambe, kérjük, add meg a címet a partnerlistán vagy a címjegyzékben.

A harmadik lépés néhány percet igényel a profilod kitöltésénél. Ily módon hozzá fogunk adni a megfelelő felmérésekhez, s nem pazarolunk időt a hatékony kutatásnál. Még a profilod kitöltése is pontokat ad (és minden pont pénzé alakítható), és 6 havonta frissítheted.

A negyedik lépés egy felmérés. Ha elérhető lesz a profilodhoz illeszkedő kutatás, általában értesítést kapsz e-mailben. Így nem maradsz le az online panelünkön történő pénzszerzésről. A kutatás időszerűsége miatt is fontos - néhány nap (néha néhány óra) után a felmérés inaktív lesz.

Ne feledd, hogy nem értesítünk az összes felmérésről e-mailben, és az értesítések némelyike ​​elveszhet itt-ott, ezért jó, ha naponta például a reggeli kávé alatt, a válaszadói panelre bejelentkezel, ide: https://portal.tgmpanel.com - annak ellenőrzése érdekében, hogy vannak-e új felmérések, melyek készen állnak a kitöltésre (azaz van-e lehetőség pénzt keresni online).

Az új felmérésekről értesítést kaphatsz a WhatsApp, a Facebook messenger alkalmazások és a Chrome pluginek segítségével (hogy a felmérések közvetlenül a telefonon vagy a számítógép képernyőjén megjelenjenek). Ezeket a beállításokat be lehet kapcsolni (és ugyanolyan könnyen kikapcsolható) a személyes fiókodban található konfigurációs beállításoknál a https://portal.tgmpanel.com oldalon.

A második lépés a személyazonosságod és a honlapon történő regisztrációd megerősítése.

Az ötödik lépés a felmérés. Emlékezzünk rá, hogy az adott válaszokat át kell gondolni és becsületesen kell kitölteni. Ne feledd, hogy az online felméréseinkkel végzett munkád, a különböző vállalatok által megrendelt piackutatáshoz való hozzájárulásod nagyon fontos. E felmérések alapján fontos döntéseket hoznak, amelyek befolyásolhatják az életedet is. Tisztességes válaszok adásával nem kell aggódnod, a fizetett online felmérések panelünkön teljesen anonimek.

A felmérés befejezése után ellenőrizhetes, hogy mennyit pénzt szereztél. A TGM panel a felmérésért EUR-ban és pontban (1 ont = 1 EUR) fizet. 0,02 pontot kapsz az eltöltött időért, ha nem vagy jogosult a kutatásra (zárt felmérés, teljes kvóta, különböző válaszadói profilok stb.)

A hatodik lépés a legszebb, mivel magában foglalja a fizetés fogadását. Ne feledd, hogy ellenőrizd az átutaláshoz szükséges minimális összeget. A TGM Panel esetében ez az összeg 10 EUR eurós kifizetés esetén, vagy 3.5 EUR pontegyenleg kifizetés esetén (egyes felmérések euróban kerülnek kifizetésre, néhány pont a későbbiekben euróvá alakul - az ügyféltől függően).

Egyre több kutatási panel, köztük a tgmpanel.hu is használ PayPal transzfert – paypal.com. Később át lehet térni a PayPal számláról a rendes bankszámlára. Néhány nap múlva pénzünk elérhető lesz a végső számlán.

Lehetőség van arra is, hogy a keresett összeget feltölthesd a telefonszámládra (ha rendelkezel kártyás telefonnal).

A kifizetés harmadik módja a Gcodes ajándékkódok használata - további információ az app.gcodes.com oldalon.

Az első fizetés előtt meg kell erősítened a telefonszámod - hozzáadhatod a profilodhoz.

 Ne feledd, hogy ellenőrizd az átutaláshoz szükséges minimális összeget. A TGM Panel esetében ez az összeg 10 EUR eurós kifizetés esetén, vagy 3.5 EUR pontegyenleg kifizetés esetén

Könnyű, ugye?

A munka, az iskola, az értekezlet vagy a kávészünet ideje alatt eltöltött idő elég lesz ahhoz, hogy könnyen és élvezetesen pénzt szerezhess. Néhány percet a felmérésekre fordítva naponta növeli számlaegyenlegünket.

De hogyan lehet fizetett felméréseket találni?

Az internetes szörfözés során felbukkanó felmérések nem azok, amiket keresünk. Azok ingyenesek, és semmit sem fognak hozni, csak elvesztegetett időt.

Ahhoz, hogy a felmérések kitöltésével pénzt kereshess, meg kell találnunk egy megbízható kutatási panelt, amely garantálja számunkra a felmérés kifizetését. A közelmúltban számos ilyen portál van online. Melyiket válasszam? Nyilvánvalóan a könnyen kezelhető, olvasható, és ami a legfontosabb: fizető panelt. Mint tgmpanel.hu. Bíztatunk, hogy regisztrálj.

TGM Research - mobile surveys

A TGM Panel Hungary a globális piackutatás vezető vállalatához, a TGM Research FZE-hez tartozik. Digitális világban élünk. Fedezzük fel a piackutatás számára. Csatlakozz a mobilos utazáshoz.

PANEL ÁTTEKINTÉSE